boxe active

Boxe active – specificatii si avantaje Lasa un comentariu

Ce sunt boxele active?

Cand vorbim de boxe active, cuvantul “activ” , de obicei, face referire la componentele si sistemele de legatura. Boxele active sunt capabile sa imparta banda de frecventa a semnalului audio in parti mai mico : inalte, joase si medii. Apoi sunt apoi transmise catre boxe individuale special destinate sa functioneze pe frecventa respectiva.

Modelele active includ amplificatoare de putere si procesoare interne de semnal, impreuna cu difuzoarele incorporate. Sunt ideale pentru posibilitatile de conectare si aranjare rapida. Sunt cea mai recomandata solutie pentru persoanele care nu vor sa se complice cu adaugarea unei statii de amplificare separata.

In acest mod, conexiunile ce trebuie facute sunt minime, iar sunetul este la fel de calitativ si puternic ca in cazul unui sistem cu amplificator extern si boxe simple, pasive. Aceste modele pot fi conectate si la instumente muzicale sau microfoane, pentru a amplifica sunetul preluat, in acelasi timp fiind legate de un mixer de sunet si putand fi sincronizate in acest mod, ca semnal sonor oferit.

Recomandarile noastre de Boxe Active

Boxe active DP 284 Temeisheng

Temeisheng DP-284BT reprezinta un sistem de doua boxe active, pe care il poti monta intr-un bar sau chiar si in propria locuinta, daca organizezi periodic petreceri. Sistemul are amplificare, iar fiecare difuzor are o putere continua ridicata, de 130W. Totodata, e un produs fiabil, care face fata puterii fara sa se arda, gratie unei impedante de 10 ohmi.

Exista intrari pentru doua microfoane, dar si pentru chitara, iar reglajul volumului se poate face pentru fiecare in parte. De asemenea, exista efecte de voce, precum si de ecou, iar nimic nu te opreste sa folosesti sistemul pentru karaoke.Boxele pot fi conectate prin Bluetooth, insa poti reda fisiere si de pe un stick USB sau un card SD. Sunt ceva mai grele, cantarind impreuna 32kg, insa au manere situate in partea de sus, pentru transport.

Boxe active Vlliodor 2005 , 800W

 

Vlliodor 2005 suporta Bluetooth,card SD ,stick USB, Cablu Aux, Radio si ofera o claritate si o sonorizare la standarde inalte. Indiferent de stilul muzical ales, boxele au o serie de setari si reglaje fine pentru o auditie perfecta.

Pentru un sistem 3D surround, boxele profesionale se pot monta pe stativ, in functie de spatiul pus la dispozitie. Potrivite la concerte sau petreceri cu DJ-i, boxele sunt dotate cu mixer, egalizatoare, radio, conexiune fara fir bluetooth, intrare USB si card si jack pentru chitara. De asemenea, boxele au 4 intrari microfon cu reglaje, Talk Over, Karaoke, pentru cantari acustive live la standarde inalte. Compact si din material rezistent, sistemul audio aduce calitatea sonora oriunde te-ai aflat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now ButtonComanda Telefonica