De ce sa alegem un set de Boxe Vlliodor Lasa un comentariu

Sistemele de Boxe Vlliodor sunt printre cele mai cautate si apreciate sisteme din Romania. Datorita performantelor acestora dar si a pretului accesibil, nu este de mirare ca aproape la orice perecere, nunta sau eveniment vom intalni un sistem de Boxe Vlliodor. Datorita experientei noastre de peste 10 ani pe piata sistemelor audio, putem recomanda cu incredere un sistem de Boxe Vlliodor. Fie ca aveti nevoie de un sistem de boxe active sau unul de boxe pasive, alegerea este foarte variata.

Alegerea noastra : Set de 2 Boxe Vlliodor : una activa si una pasiva

Boxe Vlliodor DS-2070U

Sistemul profesional Boxe Vlliodor DS-2070U este compus din 2 boxe: pasivă și activă cu amplificator și mixer. Prețul afișat este pentru set. Are 3 intrări auxiliare 6.3mm cu egalizator separat, volum separat și efecte 1-pentru instrumente muzicale și 2-pentru microfon. Metodele de conectare și de redare includ, pe lângă mufa RCA, redarea fișierelor în format MP3 direct de pe stick prin USB sau card SD memorie, redarea prin Bluetooth și Radio FM.

  • 2 egalizatoare care funcționează independent, ambele având următoarele reglaje: volum/inalte/medii/bass
  • Egalizatorul pentru cele 3 intrări jack are și două reglaje pentru efecte
  • Sistemul are două volumuri: unul se reglează din potențiometrul de volum, iar celălalt prin apăsarea lungă a butoanelor de selecție a fișierelor audio (next/previous).
  • Butonul MODE face selecția între sursele audio: Radio FM, Bluetooth, USB, SD CARD și permite schimbarea funcției celor 3 butoane de control al fișierelor audio (play/pause/previus/next) în modul de căutare și selecție a frecvenței radio (scan, frecvență +/-) sau în mdul de selecție a unuia din volumurile de sunet
  • Butonul INPUT face selecția între cele două panouri cu mufe de intrare a surselor audio: intrarea RCA/intrările USB, SD CARD, JACK 6,3mm
  • Pe lângă reglajele explicate mai sus, sistemul mai are 2 butoane: volumul principal (pe panoul din față) și ON/OFF (pe spate).

Boxe audio active Vlliodor DS 2035

Boxele dispun de o putere de 150W x 2 putere. Datorita intrarilor pentru microfoane, boxele pot fi utilizate pentru karaoke si citesc muzica de pe MP3, stick USB sau conexiune bluetooth. Putere maxima : 300W X 2

 

Boxe Active Profesionale Vlliodor DS-2011

Setul audio de Boxe Active Profesionale Vlliodor DS-2011 are parte de setari fine, pentru toate stilurile si toate melodiile, astfel: Delay, Echo, Microfon Treble, Microfon Bass, Volum pentru Microfon 1 si 2, Volum pentru Chitara, Bass, Treble si  Medii.Cu setari personalizate pentru orice gen muzica. Boxele sunt prevazute cu un microfon wireless si jack pentru racordarea la chitara sau alte instrumente muzicale. Descopera claritatea sunetului si bucura-te de piesele preferate cu un set de boxe active profesionale Vlliodor DS-2011!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now ButtonComanda Telefonica