Top 6 motive sa folosesti un sistem de iluminat solar Lasa un comentariu

Cu totii stim ca o gradina nu poate fi completa fara un sistem de iluminat solar. Acesta este de doua tipuri : utilitar si decorativ. Cel utilitar se refera la lumina de securitate si la cea necesara parcurgerii spatiului noaptea. Cel decorativ este insa cel care da adevaratul farmec gradinii, punand-o in evidenta prin proiectoare, spoturi, surse de lumina difuza, etc. Daca nu sunteti inca convinsi de avantajele unui sistem de iluminat solar, va prezentam 7 motive ce va vor convinge sa optati pentru un sistem fotovoltaic.

1. Energie verde – sistemele solare fotovoltaice sunt o sursa de energie verde. Energia alternativa verde este un termen care se refera la surse de energie regenerabila si nepoluanta. Electricitatea generata din surse regenerabile devine din ce in ce mai disponibila. Prin alegerea unor astfel de surse de energie regenerabila consumatorii pot sustine dezvoltarea unor energii curate care vor reduce impactul asupra mediului asociat.

2. Regenerabilitatea – Energia solara este generata de o sursa regenerabila. Soarele este intotdeauna prezent, chiar si in cele mai inorate zile panourile solare se vor incarca.

3. Costuri reduse – Energia solara este gratuita deoarece nu este conectata la sistemul de electricitate. Singura investitie este cea initiala ce presupune actizitia unui sistem de iluminat solar.

4. Pot fi montate in zone izolate – un sistem de iluminat solar este solutia optima pentru localitatile care nu beneficiaza in prezent de racordare la reteaua nationala de electricitate. Deasemenea pentru activitatile desfasurate in zone izolate, departe de posibilitatea racoradarii la un sistem electric precum camping-ul, pescuitul, drumetiile, etc.

5. Instalare usoara – un sistem de iluminat solar se instaleaza extrem de rapid. In functie de model, acesta necesita maxim cateva suruburi de fixare si cabluri.

6. Baterii de back-up – majoritatea sistemelor de iluminat folosesc si baterii ce stocheaza energia necesara functionarii pentru cateva zile in plus. Astfel se asigura continuitatea iluminarii si in cele mai intunecate zile.

 

Cele mai apreciate sisteme de iluminat solare

 

sistem de iluminat solar

Sistem solar fotovoltaic 12W , 5 becuri, lanterna si acumulator, GDLite GD-8025

 • Panou solar 10W 18V
 • 5 becuri si 1 lanterna
 • Radio si MP3Player
 • 2 iesiri USB

 

 

 

sistem solar de iuminatset fotovoltaic

Sistem solar fotovoltaic 7W , 3 becuri si acumulator, GDLite 8006A

 • Panou solar 9V 3W – 7W
 • 3 becuri, fiecare cu 10 LED-uri
 • Cabluri alimentare diverse electronice
 • Ideal pentru calatorii, camping, pescuit, drumetii si alte activitati in aer liber ce necesita lumina de urgenta.

 

 

Lampa Stradala 30w cu panou solar si telecomanda

 • Culoare LED: alb rece 6000K
 • Putere proiector LED 30W
 • Putere maxima panou solar 15 W
 • Inaltime suport de prindere proiector: 40cm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comanda Telefonica